novinky
a zajímavosti ze světa
financí



Wealth management

Jak si vybrat správnou ochranu majetku
18.08.2022, KW Management

Pokud jde o svěřenské fondy na ochranu majetku, je třeba zvážit mnoho věcí. Musíte se ujistit, že jste si vybrali správný trust pro své konkrétní potřeby. V tomto příspěvku na blogu se budeme zabývat různými typy svěřenských fondů na ochranu majetku a tím, jak si vybrat ten správný.

Jak řídit své rentiérské portfolio během krize
17.08.2022, KW Management

Právě teď se zdá, že za každým rohem je nějaká ekonomická výzva. Dobrou zprávou však je, že stále ještě můžete ochránit své portfolio.

Jak si vybrat finančního poradce
25.04.2022, KW Management

Finanční poradci jsou všude. Problémem je vědět, jak si vybrat toho správného poradce.

Budování bohatství pro podnikatele
06.04.2022, KW Management

Mnoho podnikatelů má tendenci podceňovat důležitost plánování soukromého bohatství. Tím se vystavujete značným rizikům. Dáme Vám šest důvodů, proč byste měli strategicky řídit akumulaci soukromého bohatství.

Finanční plánování? Je to snadné, pokud to uděláte chytře
21.03.2022, KW Management

Je běžné si plánovat dovolenou, nákup potravin nebo koupi automobilu. Jakmile přijde řeč na plánování financí, majetku nebo tvorbu majetkového plánu, tak pro mnoho lidí se jedná o téma, které nemají vyřešené nebo nechtějí řešit, což vede ke špatným rozhodnutím. 

Jak předat následovníkům rodinné podnikání
13.03.2022, KW Management

Dostáváme se do období, kdy úspěšní majitelé firem, kteří začali svoje podnikání budovat začátkem 90. let budou postupně odcházet. Vzhledem k zaneprázdněnosti některých z nich a mnohdy jiného očekávání rodiny nejsou na vzniklou situaci připraveni.

Strana 1 z 1