novinky
a zajímavosti ze světa
financí



Finanční plánování

7 nejčastějších důvodů, proč malé firmy potřebují firemního konzultanta
11.08.2022, KW Management

Firemní poradce může být někdo, kdo vám pomůže rozvíjet vaše podnikání. Pomůže vám identifikovat slabé stránky, najít příležitosti a zlepšit vztahy se zákazníky. Jsou také schopni poskytnout návod, jak rozšířit působnost vašeho podniku, a to tak, že vám poskytnou informace o tom, kde by bylo nejvhodnější umístit novou provozovnu nebo ji rozšířit.

Jak si vybrat finančního poradce
25.04.2022, KW Management

Finanční poradci jsou všude. Problémem je vědět, jak si vybrat toho správného poradce.

Nezávislé finanční poradenství
21.04.2022, KW Management

Pokud bychom vzali nejčastěji zadávaná klíčová slova na Googlu jako měřítko přání spotřebitelů, pak je nezávislé finanční poradenství službou, která je velmi žádaná a o kterou mnoho lidí stojí. V praxi to však stále vypadá tak, že mnoha českým občanům stále radí poradce v jejich bance nebo pojišťovací agent, kterému důvěřují. 

Jak řídit přebytečnou likviditu ve Vaší společnosti
08.04.2022, KW Management

Neustálé zajišťování likvidity je bezpochyby jedním z nejdůležitějších podnikatelských úkolů. Jak ale zjistit, kolik likvidity skutečně potřebujete? A jak nejlépe investovat přebytečnou likviditu? Jako první krok je vhodné podívat se na nejdůležitější kategorie likvidity.

Krizové plány pro podnikatele a jejich rodiny
06.04.2022, KW Management

Jako podnikatel je ve vlastním zájmu, abyste byli kryti pro případ ztráty své osoby. Protože vaše odpovědnost se nevztahuje pouze na vás: Vaše rodina a společnost jsou také na palubě. Abyste je i sebe ušetřili negativních následků, je nutné přijmout vhodná opatření pro případ selhání.

Budování bohatství pro podnikatele
06.04.2022, KW Management

Mnoho podnikatelů má tendenci podceňovat důležitost plánování soukromého bohatství. Tím se vystavujete značným rizikům. Dáme Vám šest důvodů, proč byste měli strategicky řídit akumulaci soukromého bohatství.

Finanční plánování? Je to snadné, pokud to uděláte chytře
21.03.2022, KW Management

Je běžné si plánovat dovolenou, nákup potravin nebo koupi automobilu. Jakmile přijde řeč na plánování financí, majetku nebo tvorbu majetkového plánu, tak pro mnoho lidí se jedná o téma, které nemají vyřešené nebo nechtějí řešit, což vede ke špatným rozhodnutím. 

Strana 1 z 1